Login
Uitgebreid zoeken

Ronny

Functie: Commercieel Bediende bouwmaterialen

Regio: Knokke

Kansen zijn er om te grijpen!

"Doorheen mijn carrière bij Verhelst heb ik kansen gekregen om te groeien en mezelf verder te ontwikkelen. Na de functie van koerman bij Verhelst volgde ik een opleiding om als bediende aan de slag te gaan. In 2012 kreeg gaf Verhelst mij die kans en kon ik starten als baliemedewerker in de V-compagnie in Veurne! Ondertussen ben ik reeds 10 jaar in dienst bij de organisatie en werk ik als Commercieel Bediende in Knokke, het pareltje van Verhelst.  

In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de bestellingen en verkoop van de shop. De job is heel gevarieerd en dat brengt ook gezonde stress met zich mee. Hetgeen wat mij het meest voldoening geeft zijn de klanten die tevreden zijn over de service die wij hen leveren. Kansen zijn er om te grijpen, nu zal ik het aanspreekpunt vormen voor de grotere klanten.

In het team heerst een goede sfeer die deze ontwikkeling zeker ook bevorderd heeft. Het leuke bij Verhelst is dat ik mezelf kan zijn in mijn job"

Word jij mijn nieuwe collega? Bekijk zeker eens onze openstaande vacatures of stuur je CV naar recruiter@werkenbijverhelst.be