Login
Uitgebreid zoeken

Wim

Functie: Chauffeur CE

Regio: Oudenburg

Passie voor de job

"Enkele maanden geleden was ik Wim van vrachtwagen 96 waar ik 3 jaar lang mee gereden heb. Vanaf nu mag je mij Wim van “de 187” noemen.

Vanaf jongs af aan speelde ik vrachtwagenchauffeur met m'n vrienden op de speelplaats. Vaak tot grote ergernis van de leerkrachten en mijn ouders. Mijn stem had het soms zwaar te verduren want al die pk's moesten er uit.

Enkele jaren later trad ik in de voetsporen van mijn vader als drukker maar na enkele jaren was ik de liefde voor de job kwijt. De liefde voor de truck echter niet. Dus besloot ik om m'n rijbewijs C af te leggen. Ik ging aan de slag als vrachtwagenchauffeur maar miste toch wat uitdaging in de job. Rijden, zelf lossen, beslissen hoe je laad, manoeuvreren en toch dicht bij de klant staan. Verhelst gaf me de kans om dit allemaal waar te maken.

Op een dag belde de planner me op met de vraag of ik geen zin had om mijn rijbewijs CE te behalen. Ik wilde deze uitdaging absoluut aan gaan en heb deze met beide handen gegrepen.

Intussen ben ik geslaagd en rij ik nu dus over de koer met de vrachtwagen 187 +R. Er is dan ook geen twijfel mogelijk dat dit mij ontzettend trots maakt."

 

Heeft Wim jouw interesse kunnen aanwakkeren als een job van Chauffeur? Je kan ook steeds jouw cv of contactgegevens nalaten op jobs@werkenbijverhelst.be