Login
Uitgebreid zoeken

Sven

Functie: Technisch commercieel adviseur

Regio: Veurne

Verhelst stimuleert persoonlijke groei

"Sinds 2017 werk ik als magazijnier op de koer in Veurne. Die functie oefende ik elke dag met veel passie uit. Toen de vacature van baliemedewerker vrijkwam, zag ik dit als een kans om mij verder te ontwikkelen binnen de firma Verhelst. Ik ben ervan overtuigd dat mijn opgedane kennis van de bouwmaterialen én het persoonlijk contact met de klanten, een goede basis vormen voor deze functie. Dit maakte de stap om te solliciteren kleiner en gaf mij meer vertrouwen om uiteindelijk de overgang te maken van arbeider naar commercieel bediende.

Toen ik mijn interesse bekend maakte, werd dit intern aangemoedigd. Verhelst stimuleert persoonlijke groei van zijn personeelsleden binnen de firma. Ik kreeg dan ook de kans om mijn bekwaamheid tijdens een proefperiode te tonen. Op die manier kon ik makkelijker de beslissing nemen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ik ben terecht gekomen in een team dat mij goed ondersteunt waar nodig. Hierdoor heb ik niet het gevoel dat ik er alleen voor sta. De overstap naar mijn nieuwe functie werd enthousiast onthaald bij zowel mijn collega’s als de klanten.

Ik ben de firma Verhelst enorm dankbaar voor de kansen die ze mij bieden en start met veel enthousiasme als technisch commercieel adviseur in Veurne."

Ook zin om je net zoals Sven je helemaal te smijten in je job? Neem contact via recruiter@werkenbijverhelst.be