Login

 

Uitgebreid zoeken

Architectonisch beton

Wat doet de afdeling architectonisch beton bij Verhelst Bouwmaterialen nv

Een uniek materiaal.

Weinig bouwmaterialen zijn zo veelzijdig als beton. Vooral dan architectonisch beton: kant-en-klare elementen waarmee men gebouwen verfraait en construeert.

Architectonisch beton biedt de architect unieke combinaties: enerzijds een grote creatieve vrijheid, anderzijds een uitzonderlijke zekerheid op bouwtechnisch en kwalitatief vlak.

Oneindige variatie.

Architectonisch beton laat toe om speciale of 'complexe' vormen op maat te maken. Het biedt een ruime keuze aan kleuren, granulaten en afwerkingen. Dit is dan ook hét materiaal om in te spelen op nieuwe trends en evoluties.

De elementen in architectonisch beton worden gemaakt op maat van de klant.

Onze elementen zijn: kroonlijsten, prefabterrassen, gevelpanelen, sierstukken, dekstenen, …

Onder architectonisch beton verstaan we beton dat speciaal is van kleur (beige, antraciet, wit, groen, …), van vorm (gebogen, vertand, …) of van afwerking (glad, uitgewassen, …).

Wat doet de afdeling betontrappen bij Verhelst Bouwmaterialen nv

Verhelst Bouwmaterialen produceert trappen op maat van de klant. De klant is vrij in zijn keuze van op- en aantrede, breedte van de trap,…
Zowel rechte trappen als wenteltrappen behoren tot ons gamma.

Wij maken hierbij gebruik van een groot aantal standaardbekistingen, maar ook bekistingen op maat maken vormt voor ons geen probleem.
Indien gewenst, vervaardigen wij ook de bijhorende bordessen, al of niet aangestort aan de trap. Verschillende oplossingen voor de onder- en bovenaansluiting zijn mogelijk. Onze moderne betoncentrale, een eigen labo en onze interne zelfcontrole staan borg voor een uitstekende kwaliteit. Zowel naar uitzicht als naar betonsterkte leveren wij een hoogstaand product.

Wij staan steeds open voor uw vragen en helpen u te zoeken naar de best mogelijke oplossing op economisch en technisch gebied.

De vele voordelen van prefabtrappen zijn: een hoge kwaliteit, geen tijdsverlies op de werf, geen bekistingen op de werf, een competitieve vooraf gekende prijs,…

De trappen van Verhelst Bouwmaterialen voldoen aan de geldende Belgische brandpreventienormen, in deze tijd van veiligheidscoördinatoren een bijkomende troef.

Wij kunnen onze trappen aanbieden met of zonder antislipneus, met of zonder zijdelingse trapboom, in grijs beton maar ook in architectonisch beton.