Login
Uitgebreid zoeken

Verhelst Natuursteen

Verhelst Natuursteen , reeds drie generaties lang vertrouwd met steen, is geëvolueerd van een ambachtelijke steenhouwerij tot een modern natuursteenverwerkend bedrijf dat sinds 1997 deel uitmaakt van de Groep Verhelst.
De naam Verhelst Natuursteen staat borg voor een optimale kwaliteit. Verhelst Natuursteen heeft duidelijk alle troeven in handen!

Arduin

Deze compacte kalksteen van sedimentaire oorsprong, ontstaan door het samenklitten van ontelbare crinoïde- en zeelelieresten met een microkristallijn bindmiddel, geniet sinds de middeleeuwen terecht het vertrouwen van de Belgische architectuur.

Dankzij zijn slijtvastheid, zeer lage porositeit en onderhoudsgemak, staan er in België nauwelijks gebouwen waarin deze steensoort niet werd aangewend. Belgische blauwe hardsteen leent zich bovendien voor een waaier van manuele en mechanische bewerkingen en laat zich tijdloos integreren in iedere bouwstijl.

Interieur

Natuursteen Debeir is synoniem voor verfijnde afwerking van keukenwerkbladen, badkamerinrichtingen, tafels, schouwbekleding en trappen.

Onze afdeling maatwerk zorgt ervoor dat uit ruwe platen iets verwezenlijkt kan worden.

Een ultra-moderne productie-eenheid en een grote voorraad marmer en graniet stellen ons in staat om stipt te leveren en snel in te spelen op de wensen van de meeste veeleisende klant.